Okategoriserade

Vik. ombudsman till Vänsterpartiet Uppsala län

Photo by Eugene Chystiakov on UnsplashVänsterpartiet Uppsala län söker en vikarierande ombudsman på 80% till 100% fram tills juni. Möjlighet till förlängning finns. Vi söker dig som är en doer, som vill arbeta med att stärka Vänsterpartiet Uppsala läns organisation och stärka socialismen och feminismen!

Tjänsten
Som ombudsman är du spindeln i nätet i Vänsterpartiet Uppsala län. Du är kontakten för medlemmarna till distriktet, stödjer distriktsstyrelsen i deras arbete och är med och anordnar större distriktsträffar så som distriktsårskonferens och region- och kommundagar. Därtill tillkommer arbetsuppgifter som att stödja medlemmar om de vill anordna utbildningar, partiföreningar i deras politiska gräsrotsarbete samt att stödja kassören i det löpande ekonomiska arbetet. Du deltar också på distriktsstyrelsens sammanträden. Du kommer också arbeta särskilt med att stödja vår största partiförening i Uppsala.

Arbetsplatsen
Vänsterpartiet Uppsala län erbjuder en bred tjänst där medlemmarna står i fokus i partiets fjärde största distrikt. Vi har partiföreningar i varje kommun och en aktiv regiongrupp. Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med det mesta när det kommer till organisatoriskt och politiskt arbete med goda möjlighet till kompetensutveckling. Distriktets roll är att vara organisationen för regionpolitiskt arbete och att stödja partiföreningarna i deras studiearbete. Tjänsten utgår från distriktets kansli på Vretgränd i Uppsala, men innefattar resor i hela länet. Arbetsledningen sköts av distriktsordförande.

Profil
Vi söker dig som gillar att göra och anordna aktiviteter samt är en noggrann person. Du ska ha lätt till att samarbeta med människor, kunna ta stort ansvar för ditt eget arbete och gilla att vara drivande i utvecklingsarbete. Tidigare erfarenhet av arbete inom Vänsterpartiet och ideell sektor är meriterande men inget krav. Inga särskilda krav ställs på utbildning, men utbildning inom områden som kommunikation, journalistisk, statsvetenskap eller närliggande områden anses vara meriterande. Stor vikt ställs på personlig lämplighet.

Villkor
Tjänsten är ett vikariat på max 80% med goda möjligheter till förlängning. Vikariatet är tills 22 juni och möjlighet till 100% tjänstgöring finns efter januari månad. Vänsterpartiet Uppsala län går på KFO:s kollektivavtal med Handels och Akademikerföreningarna. Lön sätts enligt kollektivavtalets lönetariff. Distriktet erbjuder 30 semesterdagar och friskvård. Kvälls- och helgarbete förekommer med ersättning enligt kollektivavtal. Arbetstiden är oreglerad men är primärt på kontorstimmar.

Vi förutsätter att du delar Vänsterpartiets värderingar och ideologi.

Omfattning: max 80%, möjlighet till förhandling finns.

Tillträde: Snarast möjligast. 

Sök tjänsten
För att söka tjänsten mejlar du [email protected] och märker mejlet med ”ANSÖKAN: vikarierande ombudsman.” Bifoga personlig brev, CV och referenser i mejlet. 

Har du frågor kan du ringa 0738988796 eller mejla [email protected]

Skriv en kommentar