Okategoriserade

Sista föredraget om klimatet på Bokis

Det var vår “gamle” Bokisaktivist och numera EU-parlamentariker Jens Holm som fick avsluta 24 års aktiviteter genom att vid ett välbesökt möte visa bilder från den smältande Grönlandsisen och diskutera vänsterns klimatpolitik.

Ja, läsaren kanske har märkt att det varit sporadiskt med nyheter här den senaste tiden. Det beror på att alla organisationerna i lokalen varit fullt upptagna med att flytta verksamheten till nya lokaler på Vretgränd 18. Där får allt plats utom Bokcaféverksamheten som läggs ned tillsvidare.
Det var vår "gamle" Bokisaktivist och numera EU-parlamentariker Jens Holm som fick avsluta 24 års aktiviteter genom att vid ett välbesökt möte visa bilder från den smältande Grönlandsisen och diskutera vänsterns klimatpolitik.
Efter hans föredrag blev det en sammankomst för att minnas bokcafét, man fick se ett bildspel från åren förut.

Skriv en kommentar