Nyhetsbrev

Dialogmöten och demokratimetoder för att ta tillvara engagemang

    Emma Wallrup kommer besöka alla partiföreningar under året och tala riksdagspolitik och hålla dialogmöten.
Emma Wallrup kommer besöka alla partiföreningar under året och tala riksdagspolitik och hålla dialogmöten.

Vänsterpartiet Uppsala läns riksdagsledamot Emma Wallrup har startat ett projekt för att diskutera demokratifrågor och demokratimetoder där allas erfarenheter bättre tas tillvara. Under året kommer hon besöka alla distriktets partiföreningar och prata riksdagspolitik och hålla dialogmöten.

– Som riksdagsledamot och talesperson i trafikfrågor finns det mycket att samspråka om med alla medlemmar. Jag har också startat upp ett projekt för att diskutera demokratifrågor och demokratimetoder där allas erfarenheter bättre tas tillvara.

– Dessutom vill jag samtidigt ge alla möjligheter till input till riksdagsarbetet. Jag kommer därför att åka runt till alla partiföreningar och prata om riksdagsarbetet och vad som är aktuellt just nu, samt hålla dialogmöten. Där tar jag också upp en diskussion om demokratimetoder i partiet.

Kontakta mig om ni vill ha ett besök till er partiförening, e-post [email protected]

Gå gärna in på min blogg också och läs om vad som är på gång, https://emmawallrup.v-blog.se

Kopiera länk