Uncategorized

Burkina Faso hälsar på i Uppsala

Vänsterpartiets kongress i maj hade en gäst från Burkina Faso. Phillipe Ouédraogo, generalsekreterare för PAI – partiet för afrikanskt oberoende i Burkina Faso. Phillipe Ouédraogo gjorde ett förlängt besök där en del av dagarna spenderades i Uppsala. Han fick möta Vänsterpartiets funktionärer och diskuterade aktuella frågor med medlemmar från Vänsterpartiet och Ung Vänster. Naturligtvis passade stolta Uppsalabor på att visa upp staden från sin bästa sida. Länets riksdagsledamot Jacob Johnson hade en dag i riksdagen med Phillipe Ouédraogo.

Här finns en länk till ett dokument om Burkina Faso Phillipe Ouédraogo skrivit och en länk till en artikel i Flamman från ett om situationen i Västafrika.

About_Burkina_Faso

http://www.flamman.se/utrikes.php?id=7088

Phillipe Ouédraogo i Uppsala

Phillipe Ouédraogo i Uppsala

Skriv en kommentar