Okategoriserade

Landstingsråden startar gemensam blogg

Landstingsråden i för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet startar nu en gemensam blogg. Bloggens namn är De Rödgröna i Vita huset. Bloggnamnet anspelar på det hus vid landstingets kansli där de tre partierna har sin arbetsplats.

Landstingsråden startar gemensam blogg
Landstingsråden i för Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet startar nu en gemensam blogg. Bloggens namn är De Rödgröna i Vita huset. Bloggnamnet anspelar på det hus vid landstingets kansli där de tre partierna har sin arbetsplats. Ett vitt hus som en gång i tiden var tandläkarmottagning. Precis som Vita huset styr USA så hoppas vi att Vita huset ska styra Landstinget i Uppsala län nästa mandatperiod.

Bloggen finns på adressen

http://rodgrona.blogspot.com

Skriv en kommentar