Okategoriserade

Full rulle med Lars Ohly

Tisdagen den 8 augusti kommer Lars Ohly till Uppsala och Knivsta. Detta är valrörelsens hittills enda kända besök kring våra trakter. Du får tre tillfällen att höra och möta Lars Ohly. Först blir ett tema med ungdomar i Knivsta utanför biblioteket. Där kommer även Kung Henry att underhålla publiken. Det hela startar kl 11.30 och kl 13.00 talar Lars Ohly.

Tisdagen den 8 augusti kommer Lars Ohly till Uppsala och Knivsta. Detta är valrörelsens hittills enda kända besök kring våra trakter. Du får tre tillfällen att höra och möta Lars Ohly. Först blir ett tema med ungdomar i Knivsta utanför biblioteket. Där kommer även Kung Henry att underhålla publiken. Det hela startar kl 11.30 och kl 13.00 talar Lars Ohly.

Det blir ett telfonväkteri kl 15.30 i Radio Uppland och telefonslussen öppnar klockan 15.00, för de som vill ha chansen att ställa just sin fråga till Lars Ohly i radion.

I Uppsala kommer Lars Ohly att tala på Forumtorget efter 16.00, men öven dansgruppen Los Robles kommer att uppträda och vi får några framträdanden med Kung Henry samt trubaduren Lalla Andersson.

Från centrum är det dags att röra sig mot Gottsunda till klockan 19.00 där vår scenvagn finns uppställd och El trio är beredda att underhålla publiken, senare får vi höra hiphop med Aladin. Lars Ohly håller ett tal före 20.00 då han tar vidare mot Sundsvall.
Vid scenvagnen serverar vi kaffe och kakor.

Skriv en kommentar