Okategoriserade

Spännande – utmanande!

Jag har fått förtroendet som första namn för Vänsterpartiets lista inför riksdagsvalet 17 september! Det blir inte lätt att ersätta Ingrid Burman och det tänker jag inte försöka göra heller men mitt bästa för att föra ut partiets politik.
Det ska bli kul att med distriktstyrelsen, Ingrid, Liza och alla ni andra ivriga valarbetare återigen komma ut på gator och torg, debattsidor etc. för att förklara att ett starkt Vänsterparti är den bästa medicinen för ett solidariskt, rättvist och jämställt samhälle.

Hur vi ska genomföra valrörelsen är det nu hög tid att börja detaljplanera. En viktig del i detta är samarbete med lokalorganisationerna. Vi har ju sedan förra valet fått två nya grundorganisationer i länet; Knivsta och Heby. Jag hoppas kunna besöka Heby och övriga grundorganisationer i länet före valet för att ta upp och utveckla gamla och nya kontakter.

Så tack kamrater för förtroendet.

Vi ses i valkampanjen för Arbete, Demokrati och Rättvisa!

Jacob Johnson

Skriv en kommentar