Okategoriserade

Kompendium från Deltagande demokrati konferens

Oktober 2004 ägde det rum en konferens om deltagande demokrati i ABF-huset i Stockholm. Man förde anteckningar vid inläggen och dessa har nu samlats i ett häfte. Denna kan laddas ned eller beställas här.
Den internationella konferensen om deltagande demokrati samlade folk från många håll i världen. Konferensen anordnades av Vänsterns internationella forum, ABF Stockholm och Centrum för Marxistiska Samhällsstudier.
Dokumentationen ger en bra överblick över vad som avhandlades på konferensen. Förutom en redogörelse för vad som är deltagande demokrati innehåller den de tal olika inbjudna talare höll. Till exempel talar Luiz Arnaldo Campos, Brasilien om deltagande budget i Belem do Para. Håka n Blomqvist om arbetarråden under hungerupproret 1917. Narayana Moorthy från Indien talar om decentraliseringsreformer i Kerala, många fler intressanta ämnen avhandlas.

Beställ häftet


Fyll i dina adressuppgifter och telefonnummer , sedan kan du kryssa för de material du vill beställa. De skickas hem till dig med B-post och vi skickar med ett postgiroinbetalningskort med 30 dagars bruttobetalningstid.

Häftet är kopierat dubbelsidigt och klamrat i ryggen´i A4 storlek.

Namn:


Adress:


Postadress:


Telefon:
Jag vill beställa: (Kryssa rutan vid titeln)”Deltagande demokrati” Ett kompendium från konferensen om deltagande demokrati kostar 75 kr.

Skriv en kommentar